Een geil maar vooral hete zomeravond ervaring

19 juli 2018 Hetero

0 reacties

Het was een warme zomeravond. De hele dag was het net als de vorige dagen boven de dertig graden geweest en op het journaal sprak men van een hittegolf. Die avond kon ik door de warmte de slaap niet vatten en daarom besloot ik om rond één uur in de nacht mijn bed uit te gaan. Mijn man was zoals wel vaker gebeurde op reis voor zijn werk en dat was de reden dat ik die dag nog niemand had gesproken.

Ik verveelde me en had behoefte aan aanspraak. Daarom startte ik mijn laptop op en tikte het webadres van een chatsite in. Op deze site waren nog meer nachtbrakers aanwezig en ik begon willekeurig op namen te klikken voor een privé gesprek. Toen ik op de naam Wim had geklikt en hem via de chat vrolijk begroette werd mijn begroeting snel beantwoord. Na wat te hebben gesproken over het weer vroeg Wim mij wat ik deed om deze hittegolf te doorstaan. Ik zei dat ik veel water dronk en vooral weinig kleren aantrok. Natuurlijk was Wim nieuwsgierig naar mijn kledingkeuze op dat moment en ik vertelde hem dat ik een slipje en een topje droeg. Wim vertelde daarop dat hij alleen in een boxershort achter zijn computer zat. Het idee van een half ontblote man liet mij niet onberoerd en nadat hij zichzelf had beschreven begon ik te fantaseren over hoe hij eruit zou zien. Opeens stelde Wim voor om een spelletje te doen om de tijd te doden totdat we beiden moe zouden zijn. Het spelletje dat hij voorstelde was “waarheid of doen”. Na een paar oppervlakkige vragen aan elkaar begonnen de vragen steeds intiemer te worden. Toen het Wim zijn beurt was om een vraag te stellen vroeg hij mij of ik een webcam had. Ja die had ik wel en de vraag van hem was dan ook of ik deze wilde aanzetten. “Dat is goed maar dat doe ik alleen als jij jouw webcam ook aanzet”. “Dat is goed” typte hij en daarom zette ik mijn webcam aan. “Wauw, wat een schoonheid” typte Wim en zette daarna zijn eigen webcam aan.

Wat ik te zien kreeg deed mijn bloed direkt sneller stromen en ik begon een beetje vochtig in mijn kruis te worden. “Krijg je nu stijve tepels” typte Wim en ik moest blozen. Nu was ik aan de beurt om hem een vraag te stellen en heet als ik was vroeg ik hem om de webcam op zijn boxershort te richten. Dit deed Wim en toen zag ik dat mijn lichaam hem ook niet onberoerd liet. Er tekende zich een hard geworden pik af in het stof van zijn boxershort. Natuurlijk was Wim ook nieuwsgierig geworden naar mijn slipje en vroeg me dan ook mijn webcam hierop te richten. “Lekker geil en ook al nat zo te zien” typte hij. En dat klopte. Zodra ik geil word begint er flink wat vocht tussen mijn lipjes door te lopen wat ervoor zorgt dat mijn slipje op dat soort momenten kletsnat wordt. Opeens haalde Wim zijn harde pik uit zijn boxershort en trok langzaam zijn voorhuid naar achteren. Zijn eikel was al helemaal nat van het voorvocht en de aderen van zijn lul waren flink opgezwollen. Langzaam daalde ik met mijn vingers af naar mijn slipje en begon mijn hard geworden klitje te masseren. Eerst rondjes draaiend om mijn klitje en daarna masseerde ik met mijn duim mijn klitje terwijl mijn wijs- en middelvinger in mijn sappige kutje verdwenen. Wim begon steeds harder aan zijn geile neukstaaf te trekken en met zijn andere hand bediende hij het toetsenbord van zijn computer. “Wat een geil slipje, kan ik het voor 25 euro van je kopen?”

Eerst vond ik het een vreemde gedachte om mijn slipje aan een wildvreemde man te verkopen maar al snel begon de gedachte hieraan mij nog meer op te winden. Mijn kutje werd nog natter en ondertussen was mijn slipje doorweekt. Met de webcam op mijn kruis gericht ging ik achterover zitten en spreidde mijn benen. Nu liet ik mijn hele hand in mijn slipje verdwijnen en stak drie vingers in mijn gezwollen kutje. Met krachtige halen masseerde ik mijn G plekje en ondertussen zag ik dat de pik van Wim langzaam begon te schokken. Niet veel later spoot het zaad zijn met zo’n kracht uit zijn pik dat het uiteindelijk langs zijn tepels over zijn borst naar beneden liep. Toen ik dat zag begonnen mijn kutspieren zich samen te trekken en spoot ik het kutgeil langs de randen van mijn doorweekte slipje in de richting van mijn laptop. Moe maar voldaan noteerde ik het adres van Wim en beloofde ik hem het slipje in een vershoudzakje toe te sturen.

Toen ik een week later mijn mail opende zat daarin een berichtje van Wim met een foto waarop ik zag dat hij zijn zaad op mijn toegestuurde slipje had gespoten. Dit wond mij zo op dat ik mezelf direct op die foto weer naar een hoogtepunt vingerde. De gedachte dat hij zo geil werd van mijn gedragen slipje zorgde ervoor dat mijn kutje opnieuw spuitend klaar kwam. Zo kwam ik erachter dat ik het geil vind als andere mannen op mijn gedragen slipje klaarkomen. Ik schaam me hier best wel een beetje voor maar ik vond dat ik deze geile fantasie toch eens van me af moest schrijven.

Ingezonden door: Lana Zomer

Een geil maar vooral hete zomeravond ervaring aangepast op: juli 19th, 2018 door Remoenie

  

Plaats een reactie