Doen, durf, waarheid of de hond

Ik ben Lisanne, 21 jaar. Ik heb donkerbruine krullen met blonde highlights en hou wel van een feestje. Van een drankje ben ik niet vies waardoor ik mezelf wel vaker in posities zet waarin ik eigenlijk niet hoor te zitten. Maarja, wat geeft het? Ben maar één keer jong toch? Zaterdagavond had ik afgesproken met een groepje vrienden bij mij thuis, gewoon een avondje lekker gezellig drinken, muziek op en spelletjes spelen. Ter voorbereiding ruimde ik de woonkamer op en zette ik de drank klaar. PATS! Toen ik even niet keek had mijn hondje Bobbie een fles omgegooid. Kutzooi! 

Ach, les geleerd en ik plaatste de rest van de flessen hoger op. Om 19.00 was zo een beetje iedereen en die gezellige ouwe Peter had een lekkere fles grey goose bij. Jammie, wodka daar ben ik zo dol op!

Na flink wat drank te hebben gedronken besloten we met z’n allen gezellig doen, durf of de waarheid te spelen. Amy mijn beste vriendin moest van Jack, Arie en Peter der tieten laten. Dat deed zij natuurlijk zonder moeite, Amy is schaamteloos en is zeer trots op haar b-cupje.

Ik moet zeggen dat ze mooi rond zijn en toch groter lijken dan dat ze zijn. Nadat Arie moest zuigen aan de tepels van Lily was ik aan de beurt. Oh god, wat zullen ze me nu laten doen? Ik hoop dat ik moet zoenen of misschien aan Peter zijn pik mag zitten, dat zou ik niet erg vinden. Op dat moment zegt Arie tegen mij, je moet 20 seconden lang zuigen aan de piemel van je hond.

Iedereen begint te lachen, met mijn dronken kop kijk ik Arie aan en vraag hem of hij een grapje maakt maar Arie is bloedserieus. Ze beginnen met z’n allen te roepen:

PIJPEN!”
PIJPEN!”
PIJPEN!”

En al snel komt Arie binnengelopen met Bobbie. Ik zucht diep, neem een flinke slok wodka en besluit er voor te gaan. Ik leg Bobbie op zijn rugje en begin zachtjes te wrijven tot zijn piemel tevoorschijn komt. Voorzichtig leg ik mijn op z’n hondenlulletje. Terwijl iedereen om me heen aftelt en keihard lacht denk ik bij mezelf, hmm.. zo slecht smaakt dit nog niet.

De 20 seconden zijn inmiddels voorbij als ik iedereen hoor zeggen STOP MAAR. Vluchtig stop ik en vang nog een blik van Bobbie die me schattig aankijkt, zo van dat was fijn baasje. Ik lach de situatie vluchtig weg terwijl iedereen tranen met tuiten aan het lachen is. Bobbie zit de rest van de avond lekker op mijn schoot, en ik besluit niks meer te drinken. Rond 02.00 vertrekt iedereen en blijven alleen ik en Bobbie nog achter. Terwijl ik aan ‘t opruimen ben is Bobbie muisstil en achtervolgt me overal naar toe terwijl hij kwispelt met z’n schattige staartje, alsof hij wat van me wilt. Na inmiddels anderhalf uur bezig te zijn geweest plof ik neer op de bank.

Bobbie springt op m’n schoot en begraaft z’n gezicht zo onder m’n rokje tegen m’n vagina. Ik voel hoe z’n tong tegen m’n string aankomt. Oei, denk ik bij mezelf dit voelt wel goed. Alsof iemand me kan betrappen kijk ik om me heen en schuif m’n string aan de zijkant. Als een malle begint Bobbie te likken met z’n tong tegen m’n kutje aan. God, wat voelt dat goed! Ik begin te kreunen en zeg ga door alsof hij me kan verstaan. Ik druk Bobbie’s hoofdje dichter tegen me kutje aan, wat een sensatie. Bobbie moet vast doorhebben dat ik het fijn vindt want hij stopt niet met likken! Voordat ik het weet voel ik een sensatie in m’n bekken en mn vagina, beginnen mijn benen te trillen en voel ik een ontlading. Ik kom klaar in Bobbie’s bekje.

Tevreden haal ik Bobbie weg kijk ‘m aan en geef hem een kus op z’n neusje. Bedankt maatje, de volgende keer ben jij aan de beurt!

Doen, durf, waarheid of de hond aangepast op: november 3rd, 2015 door SAPagency

  

Plaats een reactie