Cammen in de mediatheek

3 november 2015 Tiener

0 reacties

student sletje

Ik ben Sofia. Een twintig- jarige student die rechten studeert aan het HBO, ik ben half filipijns en half Nederlands. Mijn vader is overleden toen ik jong was vanwege z’n leeftijd dus ik woon alleen met mijn moeder, die is pas 47. Je kent het wel, oude vieze vent vindt een vrouw in de Filipijnen. Ze trouwen, voornamelijk om economische reden en viola daar ben ik dan. Mijn uiterlijk neigt meer naar het Filipijnse dan Nederlands, ik ben niet heel groot maar mooi slank. Heb grote bruine ogen, lang donkerbruin (bijna zwart) haar, een kleine, ronde c-cup en een klein strak kontje.

Omdat ik me thuis vaak niet kan concentreren, meestal omdat m’n moeder mensen over de vloer heeft doe ik mijn huiswerk altijd in de mediatheek op school, het fijne ervan is dat je hokken kunt afhuren met een computer waardoor je lekker afgesloten zit in een aparte ruimte binnen in de mediatheek. Lekker rustig en geen afleiding. Vandaag heb ik een vergadering over mijn project Ethiek met mijn projectpartner Joost. Joost is zo een typische luie student die bijna nooit komt opdagen maar wel altijd al z’n punten binnenhaalt. Omdat Joost vandaag natuurlijk weer niet op school is besloten we onze vergadering via Skype te doen en alle punten te bespreken, ook lekker makkelijk natuurlijk.

Ruim een half uur zijn we goed aan het werk en zijn we bijna klaar met het bespreken van al onze agendapunten. Waarna Joost opstaat, zich strekt en zegt: “ik pak ff wat te drinken man, ben zo terug”. Ik stotter over m’n woorden en zeg: “uhm, ja ja ja, oké”. Toen Joost opstond zag ik door zijn joggingbroek een stijve lul zitten. Wow, nog een mooi formaat ook nog dacht ik bij mezelf. Ik ben over het algemeen niet iemand die snel geil wordt maar vandaag voelde ik het om één of andere reden direct tintelen na het zien van de contouren van Joost z’n stijve pik.

Ik kan mezelf niet bedwingen en leg m’n middel- en wijsvinger op m’n kutje nog met m’n zwarte legging aan, ‘t voelt vochtig aan. Na 2 minuten is Joost terug met een groot glas bier. Ik lach en zeg, bier om 1 uur ‘s middags? Joost begint te lachen en zegt ja zeker, daar wordt je hard van! Ik giechel, hard ben je zeker ja. Joost kijkt op van z’n glas bier en zegt huh? Ik giechel weer en kijk snel naar de agendapunten die we nog moeten bespreken. Uhm, we moeten alleen nog kijken wie de nacontrole doet voordat we het eindstuk inleveren. Wanneer ik weer opkijk zie ik dat de webcam van Joost inmiddels niet meer is gericht op zijn gezicht maar dat hij z’n dikke harde lul uit zijn broek heeft gehaald en dat die in z’n hand zit met de webcam er stijf op gericht.

Jezus! Wat doe je nou Joost, fluister ik voordat iemand in de andere hokken het hoort. Joost zeg doe oordopjes in de computer zodat niemand het hoort. Zonder al te veel tegenstribbelen doe ik het direct, waar ben ik nou toch mee bezig denk ik bij mezelf. Aan de ene kant heb ik het gevoel de computer uit te doen maar wat is dit toch spannend! Ik doe de oordopjes in m’n oor en Joost begint tegen me te praten.

Vind je het geil als ik met mezelf begin te spelen?” vraagt hij. Ik durf niks terug te zeggen, met een verlegen blik knik ik ja. Joost pakt vervolgens met 2 handen grote z’n lul vast en begint langzaam aan te trekken eraan. Ik voel hoe ik om één of andere reden steeds natter aan het worden ben, nee echt! Ik voel letterlijk hoe er een druppel langs m’n been glijd. Joost vraagt of ik m’n gezicht dichter bij de webcam wil doen zodat hij kan zien hoe mijn mondje zou glijden over z’n pik. Ik doe mijn mond wijd open en zet het dichter bij de webcam terwijl ik langzame pijpbewegingen maak met mijn mond en tong. Joost begint zichzelf iets harder en sneller af te trekken. Ik sta snel op en doe de deur van mijn hok op slot, zodat niemand binnen kan komen.

Ik ben inmiddels zo nat dat ik blijf staan en me kontje draai richting de webcam, langzaam doe ik mijn legging half op m’n knieën en buk zodat hij m’n kontje, kutje en anus lekker goed kan bekijken. Ik stop mijn middelvinger in m’n mond om het een beetje vochtig te maken en begin langzaam over m’n clitje te wrijven.

Opeens klopt iemand op de deur, hallo kantineservice wil je misschien wat kopen? Ik spring snel terug naar m’n stoel en zeg stotterend “nee b- bedankt hoor!”. Ik doe m’n oordopjes weer in en hoor Joost lachen, haha daar waren we bijna gepakt zegt ie. Stoer zeg ik nee joh, en ik vraag ‘m te spugen op zijn pik en door te trekken. Wanneer Joost dat heeft gedaan leg ik beide mijn benen op het bureau zodat hij m’n kutje goed kan zien.

Ik doe mijn truitje omhoog zodat mijn stijve tepels goed in beeld komen en begin met 1 vinger over mijn clitje te wrijven terwijl een andere vinger zo in m’n kutje glijd. Als ik zie hoe het voorvocht uit de pik van Joost begint te komen word ik wild, lik m’n vingers af en stop 2 vingers diep erin terwijl ik met een andere vinger blijf wrijven over m’n clit, steeds sneller, steeds harder.

Joost fluistert in m’n oor, ik hou het zo niet meer vol je maakt me te geil. Wanneer hij dat zegt voel ik alles binnenin mij samentrekken, me benen beginnen te trillen en me ogen draaien na achteren, wat een orgasme! Ondertussen zie ik dat Joost z’n handen onder zitten met een mooie dikke klodder sperma. Tevreden kijk ik naar het scherm, totdat ik me realiseer wat er zojuist is gebeurd. Ik sluit de webcam snel af en doe m’n truitje omlaag en broek omhoog.

Kut, wat heb ik gedaan! Dacht ik bij mezelf. Ik pak snel alle spullen in en verlaat de mediatheek. Ik kan niet geloven dat ik zojuist heb lopen sexcammen in de mediatheek met een klasgenoot..

Cammen in de mediatheek aangepast op: november 3rd, 2015 door SAPagency

  

Plaats een reactie

Alleen voor 18+ Neem corona maatregels serieus!

Verbod vanwege het Corona virus. De overheid heeft besloten alle prostitutie dienstverlening te verbieden. Sekswerkers bieden via Cam & telefoonsex alternatieve diensten aan. Sexadvertentieplaatsen.nl is een 18+ website Wij verzoeken alle bezoekers gehoor te geven aan de oproep van de overheid,en geen advertentie te plaatsen over prostitutie dienstverlening. Doe alles digitaal totdat de overheid anders heeft besloten.

Enter

KLIK OP EXIT ALS U NOG GEEN 18JAAR BENT

Exit
Maak maximaal gebruik van uw verantwoordelijkheid.