Britt de nieuwe werknemer

12 februari 2015 Tiener

0 reacties

Stoere meid met een kleine strakke kut

Op mijn werk is sinds kort een nieuw meisje in dienst. Haar naam is Britt, ze is heel dun, lang blond haar en zo’n lekker kontje. Britt zegt alleen heel weinig, een beetje afwezig. Maar als zij aan het werk is kan ik nergens anders meer naar kijken, dan ben ik zo ontzettend afgeleid. Ze mag tijdens werk haar haren niet los dragen, maar dan komt haar gezicht zo mooi naar voren. Ik weet niet wat het is, maar jongens, ze is prachtig. Ik ben een type die altijd alles zegt en doet, maar bij haar is dat anders. Ik kom niet uit me woorden, ik maak mij in eens druk omdat wat zij van mij denkt. Vreemd toch?

Hoe dan ook, gisteravond moest ik werken en vroeg beginnen. Saaie avond, maar na een half uurtje zie ik Britt binnenlopen. Ik voel in eens weer die druk, maar ook energie om vanavond te knallen. Wij werken overigens in een restaurant, zo eentje waar je kan eten tot je niets meer op kunt. Ik ben wijkloper en zij soms ook, vandaag staat zij in de wijk naast de mijne en dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Ik ben ervaren en kan met gemak de grote drukte aan, dus ik besluit om haar zo af en toe even de helpende hand te bieden. Wanneer één van haar tafels besluit te vertrekken, zie ik Britt met die mensen naar de kassa lopen. Ik spurt mij naar haar wijk, ruim af en dek de tafel in vogelvlucht op. Nog voor ze terug is, loop ik alweer door me eigen wijk. Ze kijkt verrast op, als ze de tafel al helemaal klaar ziet staan. Britt kijkt om haar heen en ik kijk haar aan en geef een knipoog. Ze moet blozen en zegt bedankt, ik kan het niet horen maar zie het aan haar lippen. Lippen waar ik wel wat meer mee zou willen doen, maar goed. Ik had jullie nog niet verteld dat wij niet zo best klikken, we krijgen de gesprekken moeilijk aan de gang en ik had daardoor de indruk gekregen dat ze weinig van mij moest hebben. Maar opgeven, daar hou ik niet zo van.

De avond vliegt voorbij en ik help haar de hele tijd door. Na werk komt mijn baas naar me toe en zegt dat ik zo goed gewerkt heb en Britt als nieuwe werknemer echt goed geholpen had. Natuurlijk voelt dat goed, maar ik wilde Britt gewoon vaker zien. Ik eet snel een bord rijst en wat kip en kleed mij achter om. Terwijl ik daar sta hoor ik de deur langzaam opengaan, het is Britt!

Ik begroette haar en vroeg hoe het was gegaan, gewoon uit aardigheid. Langzaam kwam zij naar mij toegelopen en ging voor me staan. ‘Het ging wel okay, gelukkig was jij er‘, zei zij overtuigend terwijl zij haar vinger op mijn borst legde. Haar vinger ging langzaam naar beneden, langs mijn buik en richting mijn broek. Met haar vinger wreef Britt over mijn penis heen, toen zij plotseling haar hele hand tegen mijn penis zetten. Ik wist niet wat mij overkwam, altijd maar denkend dat ze niks van mij moest hebben. Britt haalde haar hand weg en liep weg, ze draaide zich om en zei: ‘Ik ga even naar de WC, kom je ook zo?’. Ze keek me met zo’n mooie en spannende lach aan, ik knikte en liet haar maar even voor gaan. Ik zou niet willen dat iemand op werk dit zou merken, geen idee hoelang ik hier dan nog zou werken.

Ik pakte snel me tas en spoot even snel een luchtje op, wil natuurlijk wel even overtuigend overkomen. De trap op en stiekem glip ik de dames toilet in, volgens mij heeft niemand het gezien.

Toen ik de WC binnenliep zag ik even helemaal niemand tot er een deur een klein beetje openging.

Ik deed de deur open en daar stond ze met haar blouse opengeknoopt, ik zag haar witte BH daaronder. Haar eerste knoop van haar broek was al open, het was duidelijk dat ik welkom was.

Ik deed haar blouseje uit en zoende haar, dit terwijl wij elkaar maar bleven aanraken. Terwijl we aan het tongen waren, deed zij de knoopjes van mijn blouse los en ontdeed mij ervan. Ze ging op haar knieën zitten en deed mijn broek los, haalde mijn al stijve penis uit mijn broek en zetten haar lippen om mijn eikel heen. Dit pijpen had ze volgens mij wel al eerder gedaan, wat ik totaal niet vervelend vond. Ze likte mijn penis van de top tot mijn ballen. Na een paar minuten pijpen, liet haar ontdoen van haar kleren. Ik zetten haar kontje naar mij toe, dat kontje dat ik zo graag vast wilde pakken. Met mijn handen op haar heupen, pakte ik haar in doggy style. Mijn penis gleed tussen haar lipjes in, ik neukte haar keihard. We moesten wel op ons geluid letten, maar op een gegeven moment kon Britt het niet maar binnenhouden en gilde ze het uit.

Met haar kontje maakte ze herhaaldelijk dezelfde beweging, waardoor mijn ballen steeds tegen haar kont schoten. Dit was misschien wel het lekkerste gevoel ooit, echt heerlijk. Ik draaide haar om en pakte haar op, terwijl ik haar optilde zetten ik haar kutje tegen mijn penis aan. Mijn lul schoot haar vagina binnen en ik had haast haar borsten in mijn gezicht, ze had namelijk net haar BH losgemaakt. Het waren geen grote borsten, maar ze pasten precies in mijn handen. Ik voelde dat ik langzaam klaar begon te komen en zetten haar weer neer. Opnieuw ging Britt op haar knieën zitten, ze nam opnieuw mijn lul in haar mondje. Pijpend voelde ik het sperma opkomen, ik waarschuwde haar maar dat negeerde ze. Al mijn zaad belandde in haar mondje, ze bleef maar doorgaan. Haar lippen bleven om mijn penis, waardoor dit het beste orgasme ooit was. Ze deed haar mondje open en ik zag het sperma zitten, maar Britt slikte het gewoon door.

Snel deed ik mijn kleren aan en ging weg, Britt bleef nog even. Hopelijk blijft dit geheim en misschien kan het ooit nog wel een keertje gebeuren.

Britt de nieuwe werknemer aangepast op: november 2nd, 2015 door Remoenie

  

Plaats een reactie